Inloggning för medlemmar

Kyrkslätts hembygdsförenings medlemmar som meddelat om sin egen e-postadress  informeras per e-post om hur medlemmar loggar in på medlemssidorna och om aktuellt lösenord. Medlemmarna har på medlemssidorna bl.a. möjlighet att läsa digitalt en del av de böcker som Kyrkslätts hembygdsförening publicerat.

Om du som medlem i Kyrkslätts hembygdsförening inte har erhållit information om hur man loggar in på medlemssidorna; sänd då en e-post (från din egen e-postadress)  till styrelsen(at)kyhf.fi så registrer föreningen din e-postadress varefter du kommer att får möjlighet att logga in på medlemssidorna. Om du inte ännu är medlem så då kan du klicka här och anhålla om medlemskap i Kyrkslätts hembygdsförening.

Inloggning med lösenord för styrelsemedlemmar.

( Styrelsemedlemmarna har rättigheter att uppdatera webbsidorna )

Föreningens styrelsemedlemmar kan skapa ett eget lösenord genom att 'klicka' på 'Glömt lösenordet?'. Skriv därefter in din e-postadress (den som meddelats föreningen) i den ruta som kommit upp på skärmen och 'klicka' på 'Skicka'. Därefter kommer en e-post till din e-postlåda med information om hur du skapar ditt lösenord.